'Na titelwinst wacht negatieve evaluatie voor Twente-coach Pusic'

'Na titelwinst wacht negatieve evaluatie voor Twente-coach Pusic'

15 april 2019 – FC Twente maakt zich op voor een groot feest. Door de misstap van Sparta Rotterdam tegen TOP Oss kunnen de Tukkers zich aanstaande vrijdag tegen Jong Ajax verzekeren van de titel en terugkeer naar de Eredivisie. Toch rommelt het intern en lijkt trainer Marino Pusic binnen afzienbare tijd zijn congé te krijgen in Enschede.



Dat meldt De Telegraaf althans. Volgens de krant is het al tijden erg onrustig bij de landskampioen van 2010. Afgelopen vrijdag, uren na de 1-0 zege op Telstar, werd er een nieuw hoofdstuk toegevoegd na een boze uitbarsting op de radio door Pusic. Hij hekelte het beleid van zijn club en de constante kritische benadering van lokale media.

Het contract van de Kroaat loopt nog één seizoen door, maar hij hoorde nog niets over een eventuele nieuwe verbintenis. De Telegraaf weet dat er na het behalen van het kampioenschap een evaluatie volgt en die negatief uitpakt voor Pusic. Binnen de spelersgroep is er namelijk veel onvrede over de handelswijze van de coach en het bestuur rekent hem het matige spel van dit seizoen aan.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 16 juli 2019

  2. maandag 15 juli 2019

  3. zondag 14 juli 2019