Twente-supporters massaal naar Amsterdam voor 'TwEntrada'

15 april 2019, 08:52

FC Twente kan vrijdag op bezoek bij Jong Ajax de titel in de Eerste Divisie veroveren. De supporters van de club uit Enschede willen hun club dolgraag kampioen zien worden, maar het uitvak op De Toekomst biedt plaats aan slechts 185 bezoekers. Supportersvereniging Vak P roept de aanhang van Twente desondanks op om massaal naar Amsterdam af te reizen.

'We konden al kampioen worden in Amsterdam, maar die kans is nu nog een stuk groter geworden. Er zouden al vele supporters naar Amsterdam toe gaan, maar dat worden er nu dus nog veel meer', plaatst Vak P op Facebook. 'Aangezien Ajax en Gemeente Amsterdam ons geen keus laten, maken wij zelf de keus om massaal naar Amsterdam af te reizen. Want als onze club terug kan keren naar het niveau waar wij horen, dan horen wij daar bij te zijn. En niet in een uitvak met een capaciteit van 185 man op een amateurcomplex.'

In de hoofdstad, op een nog onbekende locatie, zal een 'Homeless Party + TwEntrada' plaatsvinden. Wint Twente vrijdag op De Toekomst, dan is het zeker van de titel én een snelle terugkeer naar de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen