Interim-coach Jansen niet ontevreden over optreden Heerenveen

14 april 2019, 20:59

Om de aansluiting met de concurrentie te houden, moest sc Heerenveen zondag eigenlijk winnen van FC Groningen. Dat lukte niet (1-1), maar toch is Johnny Jansen niet ontevreden over zijn ploeg. Hij kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn eerste duel als interim-trainer.

"In de eerste helft hebben we heel aardig gevoetbald", zegt Jansen tegen Omrop Fryslan. "Soms wat opportuun, maar soms ook echt goed voetbal. Daar heb ik zeker de eerste helft van genoten." Na de pauze kwam Groningen goed terug, zag Jansen. "Je ziet gewoon dat zij het over gaan nemen. Ze gaan wisselen. Ze brengen heel snel de lange bal. En wij waren toch een beetje onder de indruk, blijkbaar. Uiteindelijk probeer je dat te organiseren."

Jansen wist dat Heerenveen moest winnen, maar is toch niet ontevreden. "Hier kun je zeker verder mee. We hadden hem willen winnen, misschien wel moeten winnen. Maar uiteindelijk kijken we met een goed gevoel terug. Het is nog niet over. We hebben nog genoeg om voor te knokken. Elke wedstrijd wil je winnen. Daar gaan we voor."

Heerenveen staat tiende, met vijf punten minder dan nummer negen FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen