Buitenland: zeldzaam verlies Frankfurt, Brugge onderuit in kraker

14 april 2019, 22:49

De knappe reeks van Eintracht Frankfurt is zondag ten einde gekomen. De Europa League-deelnemer verloor in 2019 niet één keer in de Bundesliga, maar is zondag wel tegen een zeperd aangelopen. FC Augsburg was met 1-3 te sterk.

Zonder Sébastien Haller verloor Frankfurt donderdag bij Benfica in de Europa League en drie dagen later ging het weer mis voor de Duitse subtopper. En dat terwijl het nog wel goed begon voor Frankfurt. Op aangeven van Filip Kostic was Gonçalo Paciência na een kwartier trefzeker. Augsburg kwam vervolgens sterk terug door twee doelpunten van Marco Richter. In de slotfase maakte Michel Gregoritsch er ook nog 1-3 van. Dat Frankfurt-speler Gelson Fernandes na de pauze rood kreeg, hielp Frankfurt uiteraard niet. Door de winst neemt Augsburg verder afstand van de onderste plaatsen. Jetro Willems bleef bij Frankfurt op de bank, terwijl Jonathan De Guzman inviel.

Club Brugge verliest topper

Regerend kampioen Club Brugge heeft zondag nagelaten om de eerste plaats in handen te nemen. De ploeg had een punt minder dan koploper RC Genk, maar dat zijn er nu vier geworden. Na een overtreding op Ruud Vormer maakte Hans Vanaken op slag van rust nog wel 1-1, nadat Leandro Trossard daarvoor de 1-0 had gemaakt. In de tweede helft kwam Brugge net wat tekort. Ruslan Malinovskyi en Mbwana Samatta tilden de score naar 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen