Spoorboekje: ErediVisie, Arsenal en Atalanta komen in actie

15 april 2019, 07:00   Bijgewerkt: 14 april 2019, 23:32

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 15 april.

Specials

ErediVisie

Er gebeurde afgelopen weekend weer genoeg in de dertigste speelronde van de Eredivisie en dus is er genoeg stof tot napraten. De opvallendste zaken komen weer voorbij in onze wekelijkse rubriek ErediVisie.

Wedstrijden

Watford - Arsenal (21.00 uur)

In de strijd om een Champions League-ticket mag Arsenal weinig fouten meer maken. De Londense club bevindt zich voorafgaand aan het uitduel met Watford op de zesde plaats en passeert bij een zege zowel Manchester United als Chelsea op de ranglijst. Midweeks won Arsenal in de Europa League van Napoli (2-0), kunnen de manschappen van Unai Emery die zege in de Engelse competitie een goed vervolg geven?

Atalanta - Empoli (20.30 uur)

Atalanta in de Champions League? Het zou volgend seizoen zomaar kunnen. De Italiaanse club van Hans Hateboer, Marten de Roon en Robin Gosens kan vanavond de vierde plaats in de Serie A weer heroveren. Dan mag Atalanta voor eigen publiek echter geen fout maken tegen het laaggeklasseerde Empoli. De club uit Bergamo verloor sinds halverwege februari geen wedstrijd meer en verkeert dus in goede vorm.

FC Köln - Hamburger SV (20.30 uur)

FC Köln en Hamburger SV zijn dicht bij een terugkeer naar de Bundesliga, maar zullen in de laatste zes speelrondes nog wel de nodige punten bij elkaar moeten sprokkelen. Vanavond spelen de gevallen Duitse clubs tegen elkaar. Köln kan een enorme stap zetten richting de titel, terwijl het HSV van Rick van Drongelen de tweede plaats steviger in handen kan krijgen. Zowel de kampioen als de nummer twee van de 2. Bundesliga dwingt directe promotie naar het hoogste niveau af.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong Ajax - Go Ahead Eagles, FOX Sports 1 - live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: FC Köln - Hamburger SV, FOX Sports 4 - live verslag van het 2. Bundesliga-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica - voetbalpraatprogramma

21.00 uur: Leganés - Real Madrid, Ziggo Select - live verslag van het Primera División-duel

21.00 uur: Watford - Arsenal, Ziggo Voetbal - live verslag van het Premier League-duel

22.00 uur: Natafalen, FOX Sports 1 - voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen