Ihattaren en Sadilek verdringen Pereiro en Hendrix uit basis PSV

14 april 2019, 11:09   Bijgewerkt: 14 april 2019, 14:13

PSV-trainer Mark van Bommel heeft zijn opstelling voor het duel met De Graafschap op twee plekken gewijzigd. Mohammed Ihattaren (17) en Michal Sadílek (19) hebben zondagmiddag een basisplaats tegen de nummer zestien van de Eredivisie. Zij verdringen Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro uit de basis.

Het middenveld van de Eindhovenaren is ten opzichte van de remise tegen Vitesse (3-3) flink gewijzigd. Alleen Pablo Rosario houdt zijn basisplaats vast. Verder kiest Van Bommel op doel, in de verdediging en in de aanval voor de bekende namen. Op de bank zit naast Hendrix en Pereiro ook Érick Gutiérrez, die in de tweede seizoenshelft bijna niet meer in de plannen van Van Bommel voorkomt.

PSV gaat tegen De Graafschap op jacht naar de winst én doelpunten. De Eindhovenaren kunnen in punten gelijk komen met Ajax, dat zaterdag met 6-2 won van Excelsior. Het doelsaldo van de koploper is echter nog wel een stuk beter dan dat van de Eindhovenaren: +78 tegenover +65.

Zoals aangekondigd houdt De Graafschap-trainer Henk de Jong in Eindhoven vast aan zijn speelwijze. De Superboeren starten 'gewoon' met drie aanvallers én een vrij aanvallend middenveld.

Opstelling PSV: Jeroen Zoet; Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Nick Viergever, Angeliño; Michal Sadílek, Pablo Rosario, Mohammed Ihattaren; Hirving Lozano, Luuk de Jong, Steven Bergwijn

Opstelling De Graafschap: Nigel Bertrams; Leeroy Owusu, Bart Straalman, Sven Nieuwpoort, Jordy Tutuarima; Javier Vet, Youssef El Jebli, Fabian Serrarens; Furdjel Narsingh, Charlison Benschop, Delano Burgzorg

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen