Clasie gaat door het stof: "Het moment is niet goed te praten"

14 april 2019, 10:52

Jordy Clasie is schuldbewust na zijn opmerkelijke actie tijdens Feyenoord - Heracles Almelo (2-1). De middenvelder werd zaterdagavond een kwartier voor tijd naar de kant gehaald en maakte duidelijk niet gediend te zijn van de wissel. Eerst slofte hij het veld af, vervolgens weigerde hij Giovanni van Bronckhorst een hand te geven.

"Het moment is niet goed te praten", is Clasie's eerste reactie in gesprek met FOX Sports. "In mijn carrière heb ik dit niet heel vaak gehad. Vandaag gebeurde het, wat totaal onnodig was. Daarvoor heb ik mijn excuses aan de trainer aangeboden en dat ga ik ook zeker nog richting de groep doen. Het was een grote fout van mij."

Op het moment dat Clasie werd gewisseld, stond Feyenoord met tien man op het veld. Nicolai Jørgensen had even daarvoor namelijk een rode kaart gepakt. Ondanks de man-minder-situatie besloot Van Bronckhorst aanvallend te wisselen door Robin van Persie in te brengen. "Ik had het gevoel dat we met tien man redelijk goed stonden en hoopte mijn steentje te kunnen bijdragen. Het werd moeilijk, maar we hielden ons staande. Uiteindelijk is het een tactische beslissing van de trainer. Ik had het moeten accepteren, een fout."

Van Bronckhorst gaf direct na de wedstrijd aan dat Clasie mogelijk nog wordt gestraft voor zijn actie. "Als dat zo is, accepteer ik dat", besluit de middenvelder.

Lees ook: Van Persie baalt van gedrag Clasie en vindt rode kaart onterecht

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen