Seuntjens boos om reservebeurt: "Ik vind mezelf namelijk beter"

13 april 2019, 23:14

Ralf Seuntjens is niet te spreken over zijn reserverol bij VVV-Venlo. Na afloop van het gelijkspel bij Fortuna Sittard (1-1) laat de middenvelder annex aanvaller van de Limburgers zich uit over zijn plaats op de bank. "Ik vind mezelf beter, dus vind ik ook dat ik hoor te spelen."

In gesprek met FOX Sports is de frustratie over de huidige situatie van zijn gezicht af te lezen. Seuntjens, wiens contract niet wordt verlengd, moet de laatste weken vooral op de bank plaatsnemen en is daar niet blij mee. Een gesprek met trainer Maurice Steijn lijkt niet al te veel te hebben geholpen. "We hebben gesproken, maar als ik op de bank blijf zitten is het nog niet goed natuurlijk. Ik vind mezelf namelijk beter, dus vind ik ook dat ik hoor te spelen."

Seuntjens, die zich ook in de kijker wil spelen bij andere clubs, is duidelijk over de handelswijze van Steijn. "Ik kan er veel van zeggen, maar de laatste wedstrijden word ik op andere posities gebruikt en daar ben ik slachtoffer van geworden. Hier word je natuurlijk niet vrolijk van."

De coach zelf wil het vooral over de wedstrijd hebben. In Zuid-Limburg pakte VVV na een achterstand alsnog een punt. "Ik vond dat we heel slecht begonnen. Je bereidt je spelers voor op een derby, je kent al die kreten wel. Dan begin je zo slecht, kom je 1-0 achter en pas dan krijgen we controle op de wedstrijd." Daarna viel de gelijkmaker, die volgens Steijn terecht was.

Qua analyse is Seuntjens het ditmaal wél eens met zijn coach. "Unnerstall pakte een paar ongelooflijke ballen, maar daarna kwamen we er beter in. Na rust was het van beide kanten heel onrustig en kan 'ie beide kanten op vallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen