Barcelona verspeelt zonder sterkhouders punten bij hekkensluiter

13 april 2019, 18:08

FC Barcelona heeft op bezoek bij hekkensluiter SD Huesca twee punten verspeeld. Buiten Catalonië eindigde het treffen zonder doelpunten. De koplopers van La Liga traden aan met een hoop wisselspelers vanwege de fysieke problemen binnen de selectie en de Champions League-return tegen Manchester United.

Hoewel het duel op Old Trafford met 0-1 werd gewonnen, nam Ernesto Valverde geen risico in de Spaanse competitie. Vanwege de riante voorsprong van elf punten in de competitie kregen enkele spelers rust. Onder meer Lionel Messi, Luis Suaréz, Gerard Piqué, Sergio Busquets en Ivan Rakitic waren er vanwege verschillende redenen niet bij. Daardoor stonden veel reserve- of tribuneklanten als Kevin-Prince Boateng en jonge talenten als Ricard Puiq vanaf de aftrap op het veld geposteerd.

Ondanks 75% procent balbezit en een aantal goede kansen werd er niet gescoord. Zodoende kan Atlético Madrid, dat later vandaag nog speelt tegen Celta de Vigo, de marge terugbrengen tot negen punten en wordt de titelrace heel misschien nog spannend in Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen