Vormer denkt ook volgend seizoen bij Brugge te spelen

13 april 2019, 13:54

Ruud Vormer is nog niet bezig met een afscheid bij Club Brugge. De international heeft het nog altijd goed naar zijn zin in het Jan Breydel Stadion en verwacht ook komende zomer geen transfer te maken. Vormer speelt al sinds 2014 bij de Belgische topclub.

Door Het Laatste Nieuws werd Vormer gevraagd hoe hij aankijkt tegen een eventuele transfer. "Volgend jaar? Je weet het nooit, maar ik denk wel dat ik blijf, ja. Ik voel me hier wel thuis. De Belgen zag ik vroeger als zachtaardige mensen. Niet zo heel direct, dat wel. En dat is allemaal gebleken. Héél sociaal ook, zorgzaam. Het past wel een beetje bij me", merkt de dertigjarige Noord-Hollander.

Vormer kon in de afgelopen zomer naar Saudi-Arabië verkassen, maar besloot de lucratieve transfer af te wijzen. Zou hij hij dat nog een keer doen? "Hangt ervan af welk land. Saudi-Arabië, dat doe ik niet, neen. Ach, je weet het niet, 't is moeilijk te zeggen. Dubai en zo... Dan moet ik overleggen met mijn vrouw, want zij wil lekker hier blijven. Nee, ik ga er niet van uit dat ik vertrek. Midden in de play-offs ben je daar ook helemaal niet mee bezig. Ik zit hier goed."

Vormer won vorig seizoen de Belgische Gouden Schoen vanwege zijn goede prestaties in het kampioensjaar. Zondag speelt de oud-speler van Feyenoord met Brugge tegen RC Genk, wat een belangrijk duel is. Brugge staat namelijk tweede, met een punt minder dan koploper Genk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen