Brama: "Het ziet er goed uit, maar we zijn er nog lang niet"

13 april 2019, 12:35

FC Twente heeft vrijdag de volgende stap naar de titel gezet. De koploper verloor vorige week verrassend in eigen huis van FC Dordrecht, maar herstelde zich vrijdag tegen Telstar (1-0). Wout Brama is content.

Door blessureleed was Brama een twijfelgeval, maar de middenvelder speelde toch. Dat ging hem niet in de koude kleren zitten. "In fysiek opzicht voelt dit heel pijnlijk, maar mentaal is het heel lekker", zei hij na afloop tegen RTV Oost. "Deze wedstrijd moesten we winnen, na twee nederlagen op rij. Dan telt maar één ding: de concurrentie niet dichterbij laten komen. We hebben een gat van zeven punten. Het leek net of de afgelopen week ineens op achterstand stonden, maar we moeten wel beseffen dat we iedere week moeten vechten voor onze punten. Doen we dat niet, dan zijn we geen geweldig team." 

Twente verloor vorige week van Dordrecht en ging in het duel daarvoor ook al ten onder tegen RKC Waalwijk. Het zorgde voor wat onrust. "Dat er druk op zit hoort bij een club als FC Twente, zeker in deze competitie. Dat leggen we onszelf ook op, en die druk wordt extra groot doordat we twee keer verliezen. Dat hebben we onszelf aangedaan. Dan moet je bij elkaar komen en vechten. Vandaag stond er een team, dat was het allerbelangrijkste. En teams winnen prijzen, individuen niet. We hebben laten zien dat we over veerkracht beschikken. Het gat is weer tien punten. Sparta moet zondag maar proberen er daar weer zeven van te maken. Het ziet er goed uit, maar we zijn er nog lang niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen