Gisteren gemist: misdragingen in België en Frankrijk, Twente wint

13 april 2019, 00:30   Bijgewerkt: 12 april 2019, 23:42

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 12 april.

NAC Breda dankt Scherpen, maar schiet weinig op met laat punt

NAC Breda heeft in een zeer matige wedstrijd op de valreep een punt gepakt tegen FC Emmen. De Bredanaren keken lange tijd tegen een achterstand aan na een doelpunt van Luciano Slagveer, maar door een grote fout van doelman Kjell Scherpen kwam de ploeg van Ruud Brood in de slotfase terug tot 1-1. In het daaropvolgende slotoffensief wankelde Emmen wel, maar werd er niet gescoord.

Moeizame zege Twente, RKC wint doelpuntenfestijn

Na twee nederlagen op rij heeft FC Twente weer gewonnen in de Eerste Divisie. De moeizame 1-0 zege op Telstar is voldoende om weer een stap dichterbij de titel en promotie naar de Eredivisie te komen. De concurrenten, Sparta Rotterdam en in mindere mate Go Ahead Eagles, komen later dit weekend pas in actie. Nummer vier FC Den Bosch kon weer een nederlaag bijschrijven, dit keer was Almere City met 3-1 te sterk.

Standard - Anderlecht dankzij misdragende fans gestaakt

Een dramatische avond voor het Anderlecht van Fred Rutten. Na 28 minuten zat het uitduel tegen Standard Luik er al op in de play-offs voor het kampioenschap in de Belgische competitie. En dat allemaal door wangedrag van de eigen fans, die meermaals rookbommen en vuurwerk op het veld gooiden. Op het moment van spelen stond Anderlecht al met 2-0 achter en met een man minder.

Afrika Cup: zware kluif Marokko, Seedorf en Kluivert tegen Ghana

Voor onder meer Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui wacht er komende zomer met Marokko een flinke kluif tijdens de groepsfase van de Afrika Cup. De Leeuwen van de Atlas moeten het opnemen tegen Ivoorkust, Zuid-Afrika en Namibië. Patrick Kluivert en Clarence Seedorf hebben het met Kameroen iets beter getroffen.

Duel in Franse competitie stilgelegd na racistisch gedrag 'fans'

Een schandalige gebeurtenis in Frankrijk. Het duel tussen Dijon en Amiens in de Ligue 1 is vrijdagavond tijdelijk onderbroken vanwege racistisch wangedrag van de 'fans' van de thuisploeg. Vanuit het vak van de gastheren werd een speler van de tegenstander racistisch bejegend.

Laat punt Stevens, nieuwe dreun invaller Memphis

Huub Stevens heeft met Schalke 04 met 1-1 gelijkgespeeld op bezoek bij laagvlieger 1. FC Nürnberg. De club uit Gelsenkirchen kwam kort voor tijd op achterstand, maar vocht zich alsnog naar een punt. In Frankrijk kwam Olympique Lyon met invaller Memphis Depay weer niet tot een resultaat. FC Nantes bleek ook te sterk voor de dolende Franse formatie: 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen