Anderlecht over gedrag fans: "Het is heel spijtig dat dit is gebeurd"

12 april 2019, 23:44

Anderlecht-voorzitter Michel Verschueren heeft furieus gereageerd op het gedrag van de fans tijdens het gestaakte duel bij Standard Luik. Volgens de preses is het gooien van vuurpijlen en rookbommen niet te tolereren. "We hadden het niet verwacht."

Bij een 2-0 achterstand en een man minder werd de wedstrijd door arbiter Erik Lambrechts, die eerder al herhaaldelijk waarschuwde, definitief gestaakt door het wangedrag van de uitsupporters. De ploeg van Fred Rutten kan een straf tegemoet zien, weet Verschueren. "Ik ga ervan uit dat deze wedstrijd wordt omgezet in een reglementaire nederlaag", meldt hij na afloop van het desastreuze duel.

Anderlecht had in de play-offs al verloren van Antwerp, RC Genk en Club Brugge, dus de sanctie doet mogelijk nog meer pijn. Verschueren kijkt op dit moment echter niet naar de prestaties op het veld. "Het is heel spijtig dat dit is gebeurd. We hadden het niet verwacht en weten niet wie er achter zit. Dat gaan we zeker uitzoeken. Ik weet dat de meerderheid van onze fans dit ook absoluut niet wil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen