Standard - Anderlecht dankzij misdragende fans gestaakt

12 april 2019, 21:40   Bijgewerkt: 12 april 2019, 23:51

Een dramatische avond voor het Anderlecht van Fred Rutten. Na 28 minuten zat het uitduel tegen Standard Luik er al op in de play-offs voor het kampioenschap in de Belgische competitie. En dat allemaal door wangedrag van de eigen fans, die meermaals rookbommen en vuurwerk op het veld gooiden. Op het moment van spelen stond Anderlecht al met 2-0 achter en met een man minder.

Daar was toekomstig Ajacied Razvan Marin debet aan. De middenvelder van Standard Luik, die aan het eind van dit seizoen naar Amsterdam verkast, schoot de thuisploeg met een vrije trap uit onmogelijke hoek op voorsprong tegen de dramatisch opererende gasten. De 2-0 kwam voort uit een penalty en vanwege dat vergrijp moest Rutten ook verder met tien man. 

Lang duurde dat niet, aangezien het duel definitief gestaakt werd door de misdragingen van Anderlecht-fans. Naar eerder al waarschuwingen uit te hebben gedeeld, werd het treffen in Luik definitief gestaakt. Een klap voor Rutten en de club, die ongetwijfeld een flinke straf tegemoet gaat zien. En dat niet alleen, ook op het veld was het gezien de tussenstand een puinhoop.

Anderlecht reageerde kort na het staken van de wedstrijd al kort via Twitter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen