'Volendam maakt zaterdag komst Jonk wereldkundig'

'Volendam maakt zaterdag komst Jonk wereldkundig'

12 april 2019 – Volgens diverse media gaat oud-international Wim Jonk na de zomer aan de slag als hoofdtrainer van FC Volendam. De voormalig speler van Ajax, Internazionale, PSV en Sheffield Wednesday en zijn toekomstig werkgever wordt morgen (zaterdag) om 16.00 uur gepresenteerde bij de club uit de Eerste Divisie.Naast speler was Jonk (52) ook als bestuurslid actief bij de nummer gaat komend seizoen als trainer aan de slag bij FC Volendam. De club staat dit seizoen op een uiterst teleurstellende zestiende plaats en hoopt zich volgend seizoen te revancheren, onder leiding van Jonk. Volgens De Telegraaf kon een woordvoerder van de club nog geen antwoord geven op het nieuws.

In Amsterdam bekleedde Jonk voor het laatst een functie in de voetballerij. Van 2011 tot 2015 was hij werkzaam in de jeugdopleiding van Ajax, waar hij na de nodige trammelant moest vertrekken.

Bij de Wijdbroeken wordt hij na de zomer de opvolger van Hans de Koning. Hij vertrok wegens de slechte resultaten en de huidige oefenmeester Misha Salden vertrekt na dit seizoen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019