Advocaat aast met FC Utrecht op revanche na 'heel slechte beurt'

12 april 2019, 16:59

Een week geleden kwam een abrupt einde aan de ongeslagen reeks van FC Utrecht. De Domstedelingen hadden acht wedstrijden op rij niet verloren, maar gingen op bezoek bij ADO Den Haag met liefst 5-0 onderuit. Hoofdtrainer Dick Advocaat aast tegen Vitesse op sportieve wraak.

"Vorige week hebben we een heel slechte beurt gemaakt. Als je een bepaalde potentie hebt, mag dit niet gebeuren. Na acht wedstrijden mag je een keer verliezen, maar niet op de deze manier", stelt Advocaat op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van zondag. "Ik had niet het gevoel dat het eraan zat te komen. Het was een op papier bijzonder moeilijke tegenstander, maar we hebben het met z'n allen laten liggen."

Advocaat stelt dat Utrecht nu 'opnieuw moet beginnen' tegen Vitesse. "Zij hebben aardig wat kwaliteit rondlopen, maar wij hebben ook een aardig team. Wij staan op de positie waar we ongeveer op moeten staan, rond plek vijf, zes zeven. Om de posities vechten we met drie à vier clubs. Op zich doen we het - op de wedstrijd van afgelopen zondag na - gewoon goed. Maar we moeten ons nog steeds zien te kwalificeren voor de play-offs en het goed doen in de nacompetitie."

Lees ook: Vitesse hoopt met Yarovinsky op de bank het tij te keren

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen