Fraser laat opstelling Sparta afhangen van resultaat FC Twente

12 april 2019, 15:19

Henk Fraser weet nog niet zeker met welke elf Sparta Rotterdam zondag aantreedt tegen TOP Oss. De 52-jarige trainer gaat pas na de wedstrijd tussen FC Twente en Telstar zijn opstelling bepalen. Laat de koploper voor de derde keer op rij punten liggen, dan neemt Fraser risico's.

"De uitslag van FC Twente zal heel bepalend zijn hoe ik met jongens met kleine pijntje omga", vertelt Fraser aan RTV Rijnmond. Als Twente verliest of gelijkspeelt, stelt de coach de sterkste elf op. "Dan kan het zijn dat de keuze maak om een aantal spelers te laten spelen, van wie ik nu eigenlijk denk dat het beter is om ze niet op te stellen met het oog op de play-offs."

Sparta heeft met nog vijf wedstrijden voor de boeg een achterstand van zeven punten op Twente, dat de laatste twee duels verloor. De Rotterdammers lieten afgelopen weekend nog punten liggen tegen FC Den Bosch (1-1), maar zijn wel al negen wedstrijden op rij ongeslagen. In de laatste speelrondes speelt Sparta nog tegen TOP Oss, Helmond Sport, Jong Ajax, Jong PSV en Jong AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen