Gerbrands gelooft in titel PSV: "Ik zie het goedkomen"

12 april 2019, 14:11

Toon Gerbrands verwacht dat PSV aan het einde van de competitie opnieuw met de kampioensschaal in de handen staat, ondanks dat concurrent Ajax het gat met de Eindhovenaren de laatste weken heeft weten te dichten. De algemeen directeur geeft aan te genieten van de unieke titelstrijd.

Door de nederlaag van PSV in Amsterdam en het gelijkspel [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/348554/psv-verliest-koppositie-in-arnhem-na-spectaculair-duel/,_blank,in Arnhem] van afgelopen weekend is Ajax nu op doelsaldo koploper en moet PSV voor het eerst dit seizoen in achtervolging op de Amsterdammers. Beide ploegen hebben 71 punten. "Normaal gesproken sta je met 71 punten nu 5 of 6 punten voor, maar op dit moment is er echt strijd", zegt Gerbrands tegen [a,https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2981845/Unieke-titelstrijd-krijgt-volgens-ervaringsdeskundige-Toon-Gerbrands-een-positief-einde-voor-PSV,_blank,Omroep Brabant]. "Het is heel interessant om te kijken hoe het gaat aflopen."

Gerbrands weet hoe het is om met PSV kampioen te worden en dus heeft hij er het volste vertrouwen in dat dat ook dit seizoen zal gaan lukken. "Ik zie het goedkomen. Maar het zal niet eenvoudig worden, de grote concurrent doet het ook goed. Wij staan tweede, dus er moet nog wel wat gebeuren links en rechts."

Lees ook: PSV'er De Jong gelooft nog altijd in kampioenschap

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen