Steijn hekelt negatieve sfeer rond VVV na mindere reeks

12 april 2019, 14:02

VVV-Venlo pakte de afgelopen vier wedstrijden slechts één punt, maar trof in die reeks wel drie keer een club uit de top vijf. Maurice Steijn vindt het derhalve vreemd dat er een negatieve sfeer rond de club is ontstaan. "Daar was ik niet blij mee", zegt Steijn in aanloop naar het uitduel met Fortuna Sittard.

Na het gewonnen duel met Excelsior verloor VVV van PSV, speelde het gelijk tegen NAC Breda en ging het daarna onderuit tegen FC Utrecht en Feyenoord. "We speelden vier wedstrijden. Drie daarvan tegen ploegen uit de top 5, eentje tegen NAC dat net een nieuwe trainer had. Daar pakten we een punt, die andere verloren we. Tegen ploeg uit de top 5!", uit Steijn zijn verontwaardiging via de clubkanalen.

VVV neemt het zaterdag op tegen Fortuna Sittard en speelt daarna tegen een andere degradatiekandidaat c.q. concurrent. "Ik verwacht een strijdbare ploeg die absoluut voor de winst gaat spelen, maar ook moet snappen dat een punt beter is dan verliezen. We zijn scherp, kunnen variëren", vervolgt de trainer, die VVV naar directe handhaving lijkt te leiden. De Limburgers hebben namelijk met nog vijf wedstrijden te spelen een voorsprong van zeven punten op nummer zestien De Graafschap.

Naast de langdurig geblesseerde Jerold Promes is het nog onzeker of Christian Kum kan spelen tegen Fortuna. De verdediger raakte tegen Feyenoord geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen