Pusic: "Deze week extra focus bij de spelers, geen extra spanning"

12 april 2019, 13:30

Het zijn de weken van de waarheid voor FC Twente. De club uit Enschede staat op het punt razendsnel terug te keren naar de Eredivisie, maar zal dan wel beter moeten presteren dan de afgelopen speelrondes. Twente verloor namelijk de afgelopen twee wedstrijden, waardoor Sparta Rotterdam de koploper tot zeven punten is genaderd. Marino Pusic maakt zich ondanks de tegenvallende resultaten tegen RKC Waalwijk en FC Dordrecht niet druk.

Via de officiële clubkanalen geeft Pusic aan dat Twente met nog vijf duels te spelen alles in eigen hand heeft. "We gaan de komende wedstrijden met volle moed en veel vertrouwen in. Er was deze week wel extra focus bij de spelers, maar geen extra spanning. Iedereen is gebrand op een goed resultaat", aldus de trainer. "Als je voor het seizoen had gezegd dat we er op dit moment van de competitie zo voor zouden staan, hadden we er natuurlijk voor getekend.Ik richt me niet op het verschil in punten, maar op de wedstrijd die komt. Deze wedstrijd is net zo belangrijk als alle andere, er worden evenveel punten verdeeld."

Twente speelt vrijdag tegen Telstar en moet het dan mogelijk stellen zonder Wout Brama. "Hij heeft vandaag voor het eerst meegetraind, we bekijken morgen of hij kan spelen. Het wordt een last-minute-beslissing", zegt Pusic. Matthew Smith (schorsing), Tim Hölscher en Tom Boere (blessures) zijn er sowieso niet bij in de Grolsch Veste. Na het duel met Telstar treedt Twente nog aan tegen Jong Ajax, Jong AZ, NEC en SC Cambuur.?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen