Allegri gaat in kampioensduel veel spelers sparen voor Ajax

12 april 2019, 12:24

Juventus kan komend weekend voor de achtste keer kampioen worden van de Serie A, als het op bezoek bij SPAL minimaal gelijkspeelt dan pakt het opnieuw de Italiaanse titel. Toch is dat voor trainer Massimiliano Allegri geen reden om niet te rouleren: de coach kondigde aan veel spelers - onder wie Cristiano Ronaldo - rust geven voor de return tegen Ajax.

"Ik moet de training van vandaag nog evalueren, maar veel spelers zullen rust krijgen tegen SPAL. Het is een mooie kans voor de jonge spelers om zich te laten zien", aldus Allegri, die onder andere een basisplaats heeft ingeruimd voor supertalent Moise Keane. Ook Hans Nicolussi en Luca Coccolo komen zeer vermoedelijk in actie. Ook doelman Mattia Perin en vleugelspeler Juan Cuadrado krijgen een basisplaats van Allegri.

'Moeilijke wedstrijd'

Allegri verwacht overigens geen makkelijke wedstrijd zaterdag. "Ze hebben de laatste twee thuisduels gewonnen, dus het wordt niet eenvoudig. Maar het belangrijkste is dat we een punt nodig hebben om kampioen te worden", wist de coach, die het kampioensfeest met Juventus wel wilde uitstellen tot na de return tegen Ajax.

"In Amsterdam hebben we een goede wedstrijd gespeeld tegen een moeilijke ploeg", wist Allegri. "Zaterdag kan voor ons een buitengewone dag worden. De achtste titel op rij is heel bijzonder." De voorsprong op nummer twee Napoli in de Serie A bedraagt liefst twintig punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen