Lukkien kent de belangen, maar wil nog niet te veel rekenen

12 april 2019, 09:38

Dick Lukkien beseft dat het belang van de degradatiekraker tussen NAC Breda en FC Emmen voor beide partijen heel belangrijk is. Hoewel de thuisploeg moet winnen om uitzicht op handhaving te houden, kan FC Emmen bij een zege weglopen bij de rode streep. "We willen zo veel mogelijk ploegen onder ons houden."

Dat vertelt hij op de clubsite. "We kunnen hele goede zaken doen ten opzichte van de onderste plekken, maar ook als we omhoog kijken", beseft de oefenmeester van FC Emmen, die niet te veel bezig wil zijn met dergelijke belangen. "Maar we moeten vooral naar onszelf kijken. Naar de stand kijken is alleen maar interessant als je ook resultaat boekt."

Als de Drentenaren hetzelfde op de mat kunnen leggen als tegen SC Heerenveen, komt het wel goed. "Het was een echte teamprestatie. Iedereen zat goed in de wedstrijd", weet Lukkien. "We moeten doen wat we kunnen, net als afgelopen zondag. Alles geven wat we hebben. Doen we dat, dan kunnen we behoorlijk goed voetballen. Doen we dat niet, dan krijgen we het moeilijk."

Lees ook: Brood blijft strijdbaar bij NAC: "Opgeven zit niet in mijn karakter"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen