Handhaving heel belangrijk voor Emmen: "Dan pas doorgroeien"

12 april 2019, 08:38   Bijgewerkt: 12 april 2019, 08:44

Voor FC Emmen is het extreem belangrijk om in de Eredivisie te blijven. Hoewel het voor de club uit Drenthe een meevaller was dat ze promoveerden, hangt financieel bijna alles af van het feit of de ploeg volgend seizoen nog in de hoogste afdeling van Nederland speelt. "Na handhaving kan Emmen pas echt doorgroeien", weet directeur Ronald Lubbers.

Tegenover het Algemeen Dagblad gaat hij in op belang van (directe) handhaving. "Veel beslissingen die op stapel staan, wachten op één ding: handhaving in de Eredivisie. Het verlengen van contracten van spelers, stadionplannen, een nieuwe directeur en de eventuele komst van natuurgras. Handhaven we ons niet, dan lopen die plannen vertraging op", weet de directeur van de Drentenaren.

Als Lubbers FC Emmen afzet tegen opponent en hekkensluiter NAC Breda, moet zijn club nog heel wat stappen maken. "We hebben in het verleden natuurlijk wat slagen gemist ten opzichte van andere clubs. Nu zijn we op een punt dat we vooruit kunnen", weet hij. Daar is echter wel handhaving voor nodig. In die strijd kan de ploeg van trainer Dick Lukkien (foto) een hele grote stap zetten tegen NAC Breda vrijdagavond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen