Ekkelenkamp grapt: "Heb vroeger niet op judo of karate gezeten"

12 april 2019, 08:28

Met zijn invalbeurt van vijftien minuten veroverde Jurgen Ekkelenkamp alle harten van de Ajax-fans. Eerst maakte hij tegen Juventus bijna de winnende en vervolgens trok in de counter Cristiano Ronaldo als volleerd judoka naar de grond. "Ik heb vroeger niet op judo of karate gezeten", glimlachte de middenvelder over de vele plaatjes die rondgingen over zijn actie op social media.

Dat zei hij tegenover De Telegraaf. "Ik was de hele dag zenuwachtig, maar was de spanning vanaf de eerste minuut kwijt", zei hij over zijn invalbeurt. Ekkelenkamp hield Dani de Wit en Zakaria Labyad achter zich in de wedstrijdselectie en viel in voor Lasse Schöne. "Maar ik was liever anders in het oog gesprongen, want ik had belangrijk kunnen zijn."

Daarmee doelde hij op zijn schot, die door Wojciech Szczesny gekeerd kon worden. "Dusan Tadic gaf een hakje. In mijn ooghoek zag ik Alex Sandro vanaf rechts komen. Ik wilde de bal nog één keer meenemen en in de hoek schieten", reconstrueerde hij. "Maar ik was niet helemaal in balans, zag ik later."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen