Insigne zag sterk Arsenal: "Maar we kunnen het nog omdraaien"

11 april 2019, 23:21

Napoli komt er in de Serie A niet aan te pas door het sterke Juventus en wil daardoor graag de Europa League. Dat zal echter nog een lastige klus worden, aangezien er in de kwartfinales donderdag met 2-0 verloren verloren werd bij Arsenal. Lorenzo Insigne houdt hoop.

De Italiaan kreeg in de slotminuten van de eerste helft een grote kans, die hij over schoot. Het was een van de weinige gevaarlijke momenten van Napoli. "Ik denk nog steeds aan die kans", zegt de aanvaller. "Een uitdoelpunt was zo belangrijk geweest. Ik schoot, maar gleed wat weg. Wij moeten nu gaan nadenken over de fouten die we hebben gemaakt en zorgen dat we het volgende week beter doen."

Hij heeft nog goede hoop dat Napoli de halve finale kan halen. "Dit was een van de slechtste wedstrijden van het seizoen voor ons. Arsenal is een sterk team. Dat wisten ze al en hebben ze ook vanavond laten zien. Toch hebben we kansen gekregen, maar daar moesten we beter mee omspringen. We zullen volgende week alles moeten geven. Ik geloof er nog in dat we dit kunnen omdraaien. Het eerste duel zit erop, nu gaat het om de tweede."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen