Vitesse houdt Theo Janssen aan boord: "Ik wilde niets liever"

11 april 2019, 14:52

De toekomst van Theo Janssen als trainer ligt bij Vitesse. Zijn aflopende contract is verlengd door de Arnhemmers tot de zomer van 2021. Naar verluidt hadden ook FC Twente en FC Utrecht interesse in de diensten van het Vitesse-icoon. "Ik wilde niets liever dan trainer blijven bij mijn club."

Janssen vervult momenteel de functie van assistent-trainer bij Vitesse O19. Na zijn profcarrière begon hij in Arnhem in als scout en individueel techniektrainer. Al snel kwam de focus op het trainersvak te liggen. Hij was ook al assistent bij Jong Vitesse en eindverantwoordelijke voor O16.

"Als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren als trainer, is het om geduld te hebben in het trainersvak", zegt hij op het clubkanaal van Vitesse. "Het gaat om ervaring opdoen en stapje voor stapje vooruit te komen. Ik kijk uit naar de komende jaren waarin ik mij verder ga ontwikkelen."

Technisch directeur Mo Allach: "Theo is natuurlijk een oud-speler en een grote Vitessenaar, maar bovenal maakt Theo stappen als trainer. Dat is voor ons het belangrijkste uitgangspunt geweest. We streven bij Vitesse het hoogst haalbare na in alle facetten. Theo heeft zijn nieuwe contract zelf afgedwongen en gaat nu een volgende fase in."

Edwin Linssen

Vitesse maakte donderdag ook bekend dat Edwin Linssen aanblijft als assistent van Jong Vitesse. De broer van speler Bryan Linssen tekende net als Janssen voor twee jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen