Solskjaer ziet return tegen Barça als grotere uitdaging dan PSG

11 april 2019, 10:59

Manchester United speelt dinsdag met een slechte uitgangspositie de return tegen FC Barcelona, maar houdt zich vast aan het tweeluik in de achtste finale tegen Paris Saint-Germain. "Die prestaties geven ons hoop en geloof dat we dit kunnen waarmaken", aldus Ole Gunnar Solskjaer.

United maakte tegen de Parijzenaars een 0-2 thuisnederlaag ongedaan en plaatste zich zodoende verrassend voor de kwartfinale. Wat dat betreft is de 0-1 nederlaag van woensdagavond tegen Barça iets gunstiger. Echter schat Solskjaer de Catalanen hoger in dan PSG.

"We hebben al gewonnen bij Juventus en PSG, nu moeten we naar Barcelona. De wedstrijd in Camp Nou wordt een grotere uitdaging voor ons", citeert Sky Sports de Noor. "Gezien de geschiedenis van Barcelona zijn zij niet gewend thuis te verliezen. Maar wij kunnen daarvoor zorgen, daar twijfel ik niet aan. Maar we weten dat we tegen de favorieten spelen."

De Engelsen zullen een stuk gevaarlijker voor de dag moeten komen dan woensdagavond. United ondernam in eigen huis geen enkele poging op doel. "De spelers die voorin spelen, moeten we meer munitie geven. Bovendien zullen we effectief en efficiënt moeten zijn, want we gaan daar niet veel kansen creëren. Maar we weten uit het verleden dat we eerder gescoord hebben in Camp Nou."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen