Opvolger Olde Riekerink wil H'veen weer opladen voor derby

11 april 2019, 08:52   Bijgewerkt: 11 april 2019, 09:46

Met Johnny Jansen als hoofdtrainer wil SC Heerenveen de weg weer naar boven inslaan. Voormalig assistent van de gisteren weggestuurde Jan Olde Riekerink maakt het seizoen af en is blij met zijn kans als eindverantwoordelijke. "Het publiek moet zich met de ploeg kunnen identificeren."

Olde Riekerink werd woensdag tot zijn eigen teleurstelling op non-actief gesteld. Jansen kijkt desalniettemin terug op een goede samenwerking. "De omstandigheden waaronder ik nu hoofdtrainer word, zijn heel vervelend. Maar zo is voetbal. Voor mij is dit een kans en die grijp ik aan. In het belang van de club en omdat ik het zelf graag wil", aldus de interim-trainer tegenover Leeuwarder Courant.

Zondag wacht de derby tegen het opgeleefde FC Groningen en verder dan dat kijkt Jansen nog niet. "Op korte termijn is het belangrijkste dat er zondag tegen FC Groningen een enthousiast elftal staat. Het publiek moet zich met de ploeg kunnen identificeren. We hebben daar deze week, dus met Jan er nog bij, al over gesproken."

Lees ook: Hamstra legt uit waarom vertrek Olde Riekerink noodzakelijk was

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen