Botteghin: "Zoals het er nu voor staat, blijf ik bij Feyenoord"

11 april 2019, 07:40

Zeker weten doet hij het niet, maar Eric Botteghin denkt ook volgend seizoen voor Feyenoord te spelen. De 31-jarige verdediger heeft nog een contract voor één jaar. Als Feyenoord iets aan hem wil verdienen, moet het aanstaande zomer overgaan tot verkoop. 

"Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik ben bezig met dit seizoen en niet in gesprek met Feyenoord over mijn toekomst", houdt Botteghin in gesprek met het Algemeen Dagblad een slag om de arm. "Als je dertig bent, geld je in Nederland opeens als een oude voetballer. In Brazilië, maar ook in Italië zoeken ze juist naar ervaren spelers. Neem Nesta, neem Maldini. Jongens op leeftijd die constant presteerden op het hoogste Italiaanse niveau."

Botteghin denkt dan ook nog niet aan stoppen."Zoals het er nu voor staat, blijf ik bij Feyenoord. Ik voel me topfit, die knieblessure na de winterstop viel mee. Er was niets kapot, ik was snel terug. Ja, natuurlijk verandert dat iets voor mij. Als ik tot het einde van het seizoen geblesseerd had moeten toekijken, was het misschien anders geweest voor de club. Nu kan ik mezelf laten zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen