Kökcü tekent bij: "Het volgende doel is een vaste basisplaats"

10 april 2019, 17:43

Orkun Kökcü heeft woensdagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2023 bij Feyenoord houdt. In een eerder stadium hadden de speler en club al een mondelinge overeenkomst bereikt over een nieuwe verbintenis. "Het volgende doel is een vaste basisplaats", aldus de achttienjarige middenvelder.

Kökcü maakte in december vorig jaar zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De jonge middenvelder kreeg op bezoek bij FC Emmen een helft speeltijd en luisterde zijn vuurdoop op met een doelpunt. Daarna speelde hij nog acht wedstrijden in het eerste elftal en was hij nog eens twee keer trefzeker. "Ik heb voor mijn gevoel al veel wedstrijden gespeeld voor mijn leeftijd", vertelt Kökcü in gesprek met Feyenoord TV.

De middenvelder bereikte een maand geleden een principeakkoord over een nieuw contract. "Ik heb in gesprekken met mensen binnen de club het gevoel gekregen dat er veel vertrouwen in mij. "Ik wilde daarna bijtekenen bij deze club. De komende jaren wil ik het liefst zoveel mogelijk wedstrijden spelen in Feyenoord 1", besluit hij.

Denk jij dat Tadic voor en na rust scoort? Win tot 23 (!) keer je inzet terug bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen