Van der Sar geniet bij Ajax: "Dit seizoen is fantastisch"

10 april 2019, 13:26   Bijgewerkt: 10 april 2019, 15:27

Edwin van der Sar wordt met Manchester United in verband gebracht, maar geniet van zijn werk bij Ajax. De voormalig topkeeper maakt al jaren onderdeel uit van de directie en heeft geen spijt dat hij na zijn actieve carrière voor een baan bij Ajax gekozen heeft.

In zijn laatste seizoen als speler werd hij door Johan Cruijff gepolst voor een functie, zegt de algemeen directeur tegen BBC. "Hij belde mij en zei dat er een kans was voor mij. Ze zochten een oud-speler die een grote carrière heeft gehad en in de directie wilde. Ik heb die uitdaging geaccepteerd. Al wist ik niet of ik het wel echt leuk zou vinden, met al het onderhandelen, de meetings met de bonden en allemaal lange vergaderingen."

Van der Sar stelt trots vast dat zijn keuze goed heeft uitgepakt en dat het dit seizoen heel goed met de club. "Het is hard werken. Ik denk dat je deze functie alleen kunt bekleden als je affectie hebt met de club. Ik ben gelukkig in Amsterdam en dit jaar is fantastisch. We willen de titel een paar keer achter elkaar gaan pakken. Later zie ik wel wat er nog meer mogelijk is voor mij in de voetballerij."

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen