Roda JC vanaf volgend seizoen in kleding van Italiaans merk

10 april 2019, 13:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roda JC heeft een deal gesloten met het merk Legea. Het Italiaanse merk wordt per ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe kledingsponsor van de Eerste Divisie-club, bevestigen de Limburgers.

De overeenkomst met het merk heeft een duur van vier seizoen. Roda JC speelde de afgelopen twee seizoenen in kleding van het Limburgse Masita, maar stapt nu dus over op een Italiaanse leverancier. "Legea gaat de gehele kledinglijn van het eerste elftal, het beloftenelftal en De Voetbalacademie verzorgen. Wij danken Legea voor het vertrouwen in de club en kijken uit naar een mooie, langdurige samenwerking", zegt directeur Harm van Veldhoven.

Legea geeft hij monde van CEO Luigi Acanfora aan eveneens trots te zijn op de samenwerking. "Wij zijn enorm trots om de samenwerking met Roda JC vandaag wereldkundig te mogen maken", laat hij weten. "Roda JC is een club met een enorm rijke historie en een grote naamsbekendheid. Wij kijken ernaar uit om álle spelers, van jeugd tot eerste elftal, in onze shirts te zien trainen en wedstrijden te zien spelen."

Als Tadic én Ziyech een doelpunt maken namens Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen