Gözübüyük fluit niet in Eredivisie vanwege duel in Saoedi-Arabië

10 april 2019, 20:43

Serdar Gözübüyük ontbreekt tussen de Eredivisie-aanstellingen vanwege internationale verplichtingen in Saoedi-Arabië. Hij fluit daar deze week een competitieduel. Dat laat de KNVB desgevraagd weten aan FCUpdate.nl. Gözübüyük kwam afgelopen weekend onder vuur te liggen, nadat Leonid Slutsky zijn optreden bij Vitesse - PSV publiekelijk in twijfel trok.

Dat een Nederlander in Saoedi-Arabië een wedstrijd leidt, is niet nieuw. Dergelijke verzoeken komen vaker binnen bij de KNVB. Danny Makkelie, Kevin Blom en Björn Kuipers floten al eens wedstrijden in de zandbak. Nu is het de beurt aan Gözübüyük, die dus komend weekend ontbreekt in de Eredivisie, maar dat niet is vanwege de storm na Vitesse - PSV.

De scheidsrechter nam in Arnhem een aantal bepalende beslissingen, wat hem een tirade van Slutsky opleverde. De Rus had vooral de smoor in over de houding van Gözübüyük. Slutsky noemde de arbiter arrogant en baalde dat hij geen antwoord kreeg op de vragen die hij had over beslissingen van Gözübüyük.

De scheidsrechter deed maandag zijn zegje in Veronica Inside en Peptalk van Ziggo. De leidsman verbaasde zich zeer over de uitspraken van Slutsky. "Ik zat met klapperende oren te luisteren", zei Gözübüyük. Ook de aanklager betaald voetbal vond de teksten van Slutsky niet door de beugel kunnen. Daarom werd de Vitesse-trainer [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/348685/slutsky-een-duel-geschorst-na-tirade-over-gozubuyuk/,_blank,twee wedstrijden schorsing] opgelegd, waarvan één voorwaardelijk.

Denk jij dat Ajax voor een stunt zorgt tegen Juventus? Zet in en wint tot ruim drie keer je inzet!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen