Solskjaer gaat ervan uit dat Pogba bij Manchester United blijft

9 april 2019, 22:02

Ondanks de goede verstandhouding met Ole Gunnar Solskjaer wordt Paul Pogba veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij Manchester United. Real Madrid zou de Franse middenvelder willen inlijven, maar Solskjaer denkt niet dat het tot een transfer komt. Dat vertelt de Noor op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-treffen met FC Barcelona.

Tegen Barça rekent Solskjaer op zijn sterspeler, die in de achtste finale tegen Paris Saint-Germain geen geweldige indruk maakte. In de heenwedstrijd speelde hij niet al te sterk en pakte hij rood, waardoor hij het returnduel in Parijs aan zich voorbij moest laten gaan. "Thuis tegen PSG was niet zijn beste moment, dus hij nu alleen gefocust op het duel met Barcelona. Ik kan me niet voorstellen dat hij volgend seizoen niet voor Manchester United speelt", aldus Solskjaer.

Onlangs wakkerde Pogba zelf geruchten over een transfer naar Real Madrid aan door te zeggen dat De Koninklijke voor iedere voetballer een droomclub is. Zinedine Zidane, hoofdtrainer van de Madrilenen, liet zich ontvallen dat hij gecharmeerd is van Pogba.

Denk jij dat Ajax voor een stunt zorgt tegen Juventus? Zet in en wint tot ruim drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen