Boadu nadert rentree: "Mentaal ben ik nog sterker geworden"

9 april 2019, 20:47

Terwijl het seizoen op zijn eind loopt, nadert Myron Boadu zijn rentree. De achttienjarige aanvaller van AZ brak in september zijn enkel en heeft lang aan de kant gestaan. Boadu hervatte onlangs de groepstraining en deed dinsdag voor het eerst mee met met het 11-tegen-11-partijspel.

"Hier heb ik het voor gedaan", reageert Boadu in gesprek met NH Nieuws. Toen de jonge aanvaller zijn enkel brak, was hij nog maar een paar maanden hersteld van een ernstige knieblessure. Dat voelde heel oneerlijk. "Het gaat even door je hoofd, maar ik sloot het snel af. Ik wilde zo hard mogelijk werken om weer zo snel mogelijk met de jongens op het veld te staan. Ik ben mentaal nog sterker geworden en ben nu wat geduldiger te worden."

Boadu speelde voor zijn enkelblessure vijf wedstrijden en wist daarin drie keer te scoren. Wanneer hij precies op het wedstrijdveld staat, weet hij nog niet. "Ik heb geen datum in mijn hoofd. Ik leef van dag tot dag", zegt de aanvaller, die mogelijk dit seizoen nog in actie komt. "Ik hoop het."

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen