FC Utrecht legt Letschert 'hoogst mogelijke' boete op

9 april 2019, 18:14   Bijgewerkt: 9 april 2019, 18:25

FC Utrecht heeft Timo Letschert 'de hoogst mogelijke boete' opgelegd voor zijn uitbarsting van afgelopen zaterdag. De 25-jarige verdediger was na het uitduel met ADO Den Haag (5-0) niet welkom bij de club, maar sluit woensdag weer aan bij de selectie. Dat melden de Domstedelingen via de officiële kanalen.

Daags na het duel met ADO bood Letschert al openlijk zijn excuses aan voor zijn gedrag in de rust. "De stafleden en mijn medespelers heb ik vanmorgen mijn excuses aangeboden voor het feit dat ik in de rust van de wedstrijd tegen ADO Den Haag verbaal veel te ver ben gegaan richting de gehele staf en spelers Daarmee heb ik de staf en het team benadeeld en de supporters en de club tekortgedaan", zei hij.

Letschert gaat - op eigen initiatief - hulp zoeken om herhaling te voorkomen. FC Utrecht, de staf en spelersgroep hebben inmiddels de excuses van de van Sassuolo gehuurde verdediger geaccepteerd. Het boetegeld komt ten goede aan een groot gezamenlijk project van FC Utrecht Maatschappelijk en het Wilhelmina Kinderziekenhuis voor de realisatie van een skybox in het ziekenhuis.

Denk jij dat Ajax voor een stunt zorgt tegen Juventus? Zet in en wint tot ruim drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen