VVV: amateurpartner stuurde kaarten door naar Feyenoord-fans

9 april 2019, 15:44

VVV-Venlo is erachter gekomen hoe het kan dat er zondag een grote groep Feyenoord-supporters aanwezig was in de thuisvakken van De Koel De Koel. Uit onderzoek is gebleken dat een regionale amateurclub, waarmee VVV een samenwerkingsverband heeft, kaarten heeft doorgestuurd naar Feyenoord-fans. Dat melden de Limburgers via de officiële kanalen.

Tijdens het duel Feyenoord hebben enkele situaties tot onrust geleid, waaronder de aanwezigheid van de bezoekende fans op de thuistribune. Een amateurpartner - VVV meldt niet welke - was hiervoor verantwoordelijk. 'De directie van VVV-Venlo en de Veiligheidscoördinator hebben vandaag een goed gesprek gevoerd met de leiding van de betreffende vereniging', aldus de club.

'Nu de club boven water heeft hoe de gang van zaken is geweest, kunnen passende maatregelen worden getroffen om ernstige overlast in de toekomst tegen te gaan. We willen nogmaals benadrukken dat we de gang van zaken betreuren. Het volledig uitsluiten van fans van de tegenstander op andere plaatsen dan het uitvak, zal echter ook in de toekomst niet te realiseren zijn', eindigt het bericht.

VVV verloor zondag met 0-3 van Feyenoord. Sam Larsson opende halverwege de eerste helft de score, waarna Nicolai Jørgensen en Tyrell Malacia in de slotfase ook toesloegen.

Lees ookVVV-supporters starten petitie tegen fans top-3 buiten het uitvak

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen