Spoorboekje: Ajax in kwartfinale, United - Barça en WK-selectie

10 april 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 10 april.

Nieuws

WK-selectie Leeuwinnen

Welke Leeuwinnen mogen zich verheugen op een trip naar Frankrijk en welke dames vallen af bij de groep van Sarina Wiegman? De bondscoach wil de spelers persoonlijk informeren en maakt de WK-selectie (!) daarom vandaag al bekend, mede naar aanleiding van de twee gespeelde oefenwedstrijden. 

Specials

Juventus: team zonder pijnpunten moet finaletrauma wegspoelen

Vijf finales, vijf nederlagen. Sinds de winst in de Champions League-eindstrijd van 1996 tegen Ajax, lukte het Juventus maar niet om de cup met de grote oren te winnen. Langzamerhand is er een CL-trauma aan het ontstaan bij de grootmacht, die dit seizoen met Cristiano Ronaldo eindelijk weer eens de hoogste trede van het ereschavot wil betreden. Om dat te bereiken moet er in de kwartfinales worden gewonnen van Ajax. Samen met Serie A-kenner Willem Haak blikt FCUpdate.nl vooruit op het tweeluik.

Tops en flops

Zowel Liverpool als Tottenham Hotspur zette gisteravond voor eigen publiek een eerste stap richting de halve finale van de Champions League. FCUpdate.nl zet de tops en flops van de avond op een rijtje.

Wedstrijden

Ajax - Juventus (21.00 uur)

Eindelijk is het zover: Ajax staat weer in de kwartfinale van de Champions League. Een legendarische avond staat te wachten in de Johan Cruijff ArenA. Kan de ploeg van Erik ten Hag indruk maken tegen Juventus of is de Italiaanse kampioen te sterk voor de Amsterdammers? Heel Amsterdam loopt uit voor dit prachtige affiche! Volg alle ontwikkelingen rondom het duel de hele dag live op FCUpdate.nl. 

Manchester United - FC Barcelona (21.00 uur)

Een bijna net zo mooie wedstrijd staat op de planning in Manchester, waar Lionel Messi met zijn ploeg op jacht gaat naar eindelijk weer eens een halve finale van de Champions League. United haalde met enig geluk de kwartfinale, maar zal in eigen huis desalniettemin een heel goed resultaat willen boeken. Wordt het in Engeland ook een spektakel?

Voetbal op tv

21.00 uur: Ajax - Juventus, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Manchester United - FC Barcelona, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen