VVV-supporters starten petitie tegen fans top-3 buiten het uitvak

9 april 2019, 08:55   Bijgewerkt: 9 april 2019, 10:52

De supporters van VVV-Venlo willen dat de club meer gaat doen tegen het feit dat er tegen de topclubs structureel uitfans buiten het uitvak zitten. Ook afgelopen weekend tegen Feyenoord waren er weer veel supporters die tussen de VVV-aanhang zaten en dat zorgde opnieuw voor onrust. Daarom zijn de fans een petitie gestart.

Dat schrijft De Limburger. Liefst 500 fans hebben hun ongenoegen kenbaar gemaakt. Families voelden zich bij het verlaten van De Koel niet veilig en VVV-Venlo liet op de clubsite al weten actie te ondernemen. 'Onderzocht wordt hoe deze kaarten in hun bezit zijn gekomen. Indien nodig worden maatregelen getroffen om problemen in de toekomst te voorkomen', schrijven ze. Toch moet er volgens de fans dus meer gebeuren dan dat.

Met de petitie willen de fans het ook op de agenda van de politiek krijgen en hopen ze dat er een volgende keer anders wordt ingegrepen. Op de clubsite komt VVV met een statement: 'Het enige wat de club nastreeft is een veilig en sfeervol stadion te creëren bij haar thuiswedstrijden, geheel in lijn met het beleid dat ook door de KNVB wordt nagestreefd. Daarbij gaat het vooral om 'normalisatie', waarbij goedwillende fans van beide clubs gewoon bij elkaar kunnen zitten tijdens wedstrijden. Dit gebeurt ook bij andere clubs en over het algemeen ontstaan daarbij geen problemen.'

Als Tadic én Ziyech een doelpunt maken namens Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen