De Jong looft sfeer in Johan Cruijff ArenA: "Het helpt ons echt"

9 april 2019, 08:36

Ajax neemt het woensdagavond tegen Juventus eerst in de Johan Cruijff ArenA op in de Champions League en dat stadion geeft de Amsterdammers vleugels in het miljardenbal. Op CL-avonden is de sfeer in het stadion op voorhand en tijdens het duel vaak geweldig, wat ook overslaat op de spelers. "Het helpt ons echt", verzekert Frenkie de Jong.

Tegenover De Telegraaf looft hij de supporters, die voor de Europese avonden continu uitpakken. "We zitten in een goed ritme en kunnen de mensen weer laten zien wat we op het allerhoogste niveau kunnen. De sfeer maakt zulke wedstrijden helemaal fantastisch en daar moeten we de fans een compliment voor maken", vertelt hij.

Hoewel het tegen Real Madrid geen goed resultaat opleverde, doet De Jong wel weer een beroep op de fans. "Want ik schat Juventus nog iets hoger in dan Real Madrid. Begrijp me niet verkeerd, Real is een topclub en heeft de Champions League niet voor niets zo vaak gewonnen, maar dit seizoen is de vorm wat minder", is de middenvelde realistisch. Kansen ziet hij echter wel: "Als we ons normale niveau halen, kunnen we het ook Juventus lastig maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen