Van Dijk op zijn hoede voor FC Porto: "Zij zijn uit op wraak"

8 april 2019, 17:31

Virgil van Dijk is op zijn hoede voor FC Porto. De Liverpool-verdediger weet dat de Portugezen revanche willen in de kwartfinale van de Champions League. Liverpool was vorig seizoen in de achtste finale met 0-5 en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbaluitslagen/287359/uefa-champions-league-liverpool-fc-porto/,_blank,0-0] veel te sterk. Dinsdag treffen beide ploegen elkaar op Anfield.

"Porto staat nu in de kwartfinale, omdat zij dat verdienen. Zij zijn uit op wraak. Wat Porto vorig seizoen meemaakte, willen ze niet nog een keer", citeert het clubkanaal van Liverpool Van Dijk. "Wij moeten zorgen dat we er klaar voor zijn. In onze ploeg zit zoveel kwaliteit en talent."

Liverpool kan dinsdag niet beschikken over de geschorste linksback Andy Robertson. "Natuurlijk missen we hem", zegt Van Dijk. "We spelen veel wedstrijden met dezelfde vier verdedigers. Ik vind dat hij een geweldig seizoen meemaakt. Voor mij is hij de beste linksback in Engeland. Maar het is zoals het is. Iemand anders zal het gat op moeten vullen, ik ben ervan overtuigd dat dit lukt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen