Kaarten De Graafschap - Ajax nu al op Marktplaats aangeboden

8 april 2019, 17:01

De Graafschap treedt streng op tegen personen die kaarten aanbieden voor de thuiswedstrijd tegen Ajax. Het duel van 28 april op De Vijverberg raakte zondagmiddag binnen twee minuten uitverkocht. "We zien op dit moment al dat er kaarten op Marktplaats worden aangeboden", zegt De Graafschap-directeur Hans Martijn Ostendorp.

Deze kaarten worden geblokkeerd, tevens loopt de verkoper een groot risico op een statdionverbod voor anderhalf jaar en een boete van 450 euro. Seizoenskaarthouders die hun kaart aanbieden mogen niet meer verlengen. "De publiekstribune is voor supporters van De Graafschap en we willen weten wie we in huis halen", aldus Ostendorp tegen Regio 8. "Als je een keer niet kunt en je stuurt je buurman is dat iets anders, maar ik zie hier al kaarten voor tweehonderd euro voorbij komen. "Samen met Marktplaats doen we er alles aan en we hebben er ook al een aantal op de korrel."

De laatste ontmoeting op De Vijverberg tussen De Graafschap en Ajax resulteerde in ongeregeldheden nadat de Amsterdammers de titel verspeelden. "Dit is een wedstrijd waar alles uit de kast wordt getrokken om het veilig te laten verlopen, binnen en buiten het stadion", is Ostendorp duidelijk.

Vooralsnog staat het duel voor 28 april gepland. Wanneer Ajax doorgaat in de Champions League, wordt de wedstrijd naar 26 april gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen