'FC Barcelona heeft interesse voor Groningen-speler Reis'

8 april 2019, 15:45

Een opvallend bericht uit Groningen: FC Barcelona zou interesse hebben in jeugdinternational Ludovit Reis. De achttienjarige middenvelder speelde veel duels voor de Eredivisionist en zou al gesprekken hebben gevoerd met José Mari Bakero, technisch directeur van de Catalanen. Dat schrijft RTV Noord.

Reis speelde op jonge leeftijd al meer wedstrijden voor FC Groningen dan iedere andere voetballer, behalve Arjen Robben en Ronald Koeman. Inmiddels staat de teller al bijna op vijftig duels (44). Ondanks alle winterse aanwinsten heeft hij zijn basisplaats behouden onder Danny Buijs en zijn goede spel is blijkbaar niet alleen in het noorden opgevallen. Volgens de regionale zender is de koploper van Spanje wel degelijk geïnteresseerd.

Het medium heeft reacties geprobeerd te halen bij Reis, maar hij wil zelf niets kwijt over de vermeende interesse vanuit Catalonië. Ook Hans Nijland wil het nieuws nog niet ontkennen of bevestigen. De verwachting is dat er volgende week een officieel bod wordt uitgebracht.

Lees ook: Reis: talent van Groningen is niet bang voor nieuwe concurrentie

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen