KNVB start vooronderzoek naar uitspraken van Slutsky

8 april 2019, 14:35   Bijgewerkt: 8 april 2019, 14:47

De KNVB gaat een onderzoek instellen naar de uitspraken van Vitesse-trainer Leonid Slutsky. De Russische coach ging zondag na het gelijkspel tegen PSV helemaal los over arbiter Serdar Gözübüyuk en noemde hem onder andere de 'arrogant' en de 'slechtste scheidsrechter ter wereld'. Mogelijk kost de oefenmeester dat een schorsing.

Dat schrijft Omroep Gelderland. Pas later deze week wordt duidelijk of de Russische coach ook daadwerkelijk door de aanklager betaald voetbal vervolgd wordt voor zijn uitspraken. Wie in elk geval wél geschorst is, is zijn pupil Maikel van der Werff. De aanvoerder van Vitesse kreeg direct rood tegen de Eindhovenaren en moet één wedstrijd brommen.

Ook Branislav Ninaj mist één wedstrijd van Fortuna Sittard door zijn rode prent tegen PEC Zwolle. Verder pakten Azor Matusiwa, Pantelis Hatzidiakos, Ted van de Pavert en Lerin Duarte een voor hen fatale gele kaart en moeten allen één duel brommen.

Boete SC Cambuur

SC Cambuur heeft verder nog een kleine boete gekregen van de KNVB: de Eerste Divionist moet 750 euro betalen vanwege wanordelijkheden van de eigen aanhang. Dit ging om het gooien van voorwerpen op het veld en/of richting de scheidsrechter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen