Choupo-Moting gaat door het stof na krankzinnige misser

8 april 2019, 13:54

Maxim Choupo-Moting haalde zich zondagavond de woede van alles wat Paris Saint-Germain lief is op de hals. De aanvaller voorkwam op bizarre wijze een doelpunt van zijn eigen ploeg, door een bal van ploegmaat Christopher Nkunku af te willen maken op de doellijn. Dat ging gruwelijk mis en de Kameroener ging na het duel dan ook flink door het stof. "Sorry", zei hij.

De bizarre actie ging heel de wereld over. Tegenover Canal+ zei Choupo-Moting te twijfelen of het een schot op een pass was van Nkunku. "Ik dacht dat de verdediger de bal nog weg zou werken. En ik aarzelde of ik de bal nog moest aanraken of dat ik wellicht buitenspel stond. Het ging zo snel, dat ik voor ik het wist de bal tegen de paal werkte. Heel erg jammer, want de poging van Nkunku was erin gegaan. Het spijt me zeer."

Het incident ging heel de wereld over en haalde de Franse voorpagina. Mede door deze misser werd PSG met een veredeld B-elftal nog geen kampioen van Frankrijk (2-2). Choupo-Moting had de score nog wel geopend namens de thuisploeg. "Nu moeten we doorgaan en ons hoofd omhoog houden", probeerde de aanvaller positief te blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen