Matavz voelt zich 'een beetje bestolen' na remise tegen PSV

8 april 2019, 10:03

Tim Matavz scoorde zondag tegen PSV zijn eerste doelpunt sinds hij onlangs na lang blessureleed zijn rentree maakte. De spits van Vitesse is blij met zijn goal, maar baalt dat zijn ploeg niet de volle buit heeft overgehouden aan het duel met zijn oude club. Ook had hij zijn eerste doelpunt sinds zijn rentree liever tegen een ander team gescoord.

Tegen ADO Den Haag maakte Matavz een week geleden zijn rentree. Net als tegen AZ kwam de Sloveense spits zondag tegen PSV als invaller binnen de lijnen. Zeven minuten voor tijd kopte hij de 3-2 binnen, waarmee hij zijn ploeg de zege leek te bezorgen. Door een late, rake strafschop van Hirving Lozano eindigde de wedstrijd echter in 3-3.

Matavz zegt heel blij te zijn met zijn eerste doelpunt sinds hij in september zijn been brak. "Het is wel jammer dat ik dat doelpunt dan juist tegen mijn oude club PSV maak. Maar die dingen gebeuren nu eenmaal. Ik hou er gewoon een goed gevoel aan over dat ik na lange tijd weer scoor", aldus de aanvaller, die in gesprek met De Gelderlander aangeeft dat hij nog niet honderd procent is. "Ik moet gewoon meer minuten pakken en dan komt het goed. Ik word steeds sterker."

Na het doelpunt van Matavz trok PSV vlak voor tijd voor de derde keer de stand gelijk. De spits zegt zich 'een beetje bestolen' te voelen. "We staan een paar minuten voor tijd met 3-2 voor. Heel jammer dat we de overwinning niet over de streep trekken, maar dat soort dingen gebeuren", aldus de Sloveen. "PSV heeft een goede ploeg met veel kwaliteit. Natuurlijk is het niet makkelijk om van ze te winnen. We hadden wel de kans, maar het gebeurde niet. En dus moeten we blij zijn met een punt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen