Van Leer ziet dat geloof terug is NAC, maar steunt Van der Gaag

8 april 2019, 10:00

Benjamin van Leer gelooft weer in handhaving met NAC Breda in de Eredivisie. De doelman merkt dat de selectie van de hekkensluiter door de komst van Ruud Brood weer een impuls heeft gekregen, maar weigert diens voorganger Mitchell van der Gaag af te vallen. "De spelers zijn hetzelfde. Onder Mitchell wilden we wel, maar op de een of andere manier lukte het niet."

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem. Toch wil hij zijn oude coach niet afvallen. "Die man was vanaf half zeven 's ochtends op de club. Wij hebben in de kleedkamer gezegd: 'We moeten voor hem gaan winnen'. Dat is niet gelukt", aldus Van Leer. "Geen slecht woord over hem of Rob Penders. Ik wens ze het allerbeste toe. Ik vind dat Mitchell een dappere keuze heeft gemaakt. Hij is heel kritisch naar zichzelf, soms te kritisch."

Toch denkt de goalie dat een nieuwe staf invloed kan hebben op de spelersgroep. "Het geloof is terug", weet hij, al is het soms onverklaarbaar. "Voor de winterstop pakken we met vijf verdedigers zeven punten en is het allemaal goed. Valt hij erop terug en lukt het niet, is ook weer niet goed. Daarom is de voetballerij zo oneerlijk."

Met het duel tegen FC Emmen in het vooruitzicht wacht NAC Breda slechts één taak: winnen. "Anders hebben we een groot probleem", beseft Van Leer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen