Bernardeschi op zijn hoede voor 'jong, sterk en talentvol' Ajax

8 april 2019, 09:35   Bijgewerkt: 8 april 2019, 14:21

Federico Bernardeschi droomt van het winnen van de Champions League, maar zal dan eerst met Juventus moeten zien af te rekenen met Ajax. De kwartfinalisten staan woensdag in de Johan Cruijff ArenA tegenover elkaar. De 25-jarige aanvaller is op zijn hoede voor de koploper van de Eredivisie.

"Ajax heeft een jong team dat barst van het talent en altijd de voetballende oplossing zoekt", begint de Italiaan zijn lofzang over de tegenstander van woensdag op de website van de UEFA. "Ze hebben sterke en atletische spelers, dus op die kwaliteiten zullen we een antwoord moeten vinden. Om een goed resultaat te behalen, zullen we twee topprestaties moeten leveren."

Ajax verbaasde in de achtste finale vriend en vijand door Real Madrid over twee wedstrijden uit te schakelen. De Amsterdammers verloren in eigen huis met 1-2, maar wonnen vervolgens met 1-4 in Santiago Bernabéu. Bernardeschi zal Ajax in tegenstelling tot Real Madrid niet onderschatten. "Wat Ajax in Madrid heeft bewerkstelligd, heeft iedereen verbaasd. Dit is de Champions League, je krijgt hier geen cadeautjes en iedereen kan iedereen verslaan."

Juventus wordt tot één van de topfavorieten gerekend voor de Champions League-winst, maar Bernardeschi wil niet te hard van stapel lopen. "We kunnen het ver schoppen, maar moeten het per wedstrijd bekijken. We kunnen het ons niet veroorloven om te ver vooruit te kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen