VVV'er Seuntjens had reserveplek graag voor het duel gehoord

8 april 2019, 09:17

Ralf Seuntjens was teleurgesteld dat hij zondagmiddag tegen Feyenoord op de bank moest plaatsnemen, maar vond het nog veel frustrerender dat coach Maurice Steijn de wissel niet had aangekondigd. "Er is vooraf door de trainer niet gecommuniceerd waarom ik gepasseerd ben, dat had best gekund", vindt hij.

Tegenover De Limburger werd hem gevraagd naar zijn plek op de bank. Het was voor de eerste keer dit seizoen - met uitzondering van drie duels door blessureleed - dat hij niet in de basis begon. "Nu zag ik mijn naam tijdens de bespreking niet op het bord staan. Ik had wel een voorgevoel de afgelopen dagen, maar het viel toch nog rauw op mijn dak", aldus Seuntjens. "Ik vind het frustrerend."

Ook met het feit dat hij gepasseerd werd, is de middenvelder - die wel inviel - niet content. "Het is in mijn ogen ook niet terecht dat ik gepasseerd ben. Ik speel hier vier jaar, heb altijd hard gewerkt. Ook altijd alle wedstrijden gespeeld", vindt hij en dus had hij graag vooraf uitleg gehad van Steijn. Uiteindelijk pakte de wissel niet goed uit: VVV-Venlo verloor met 0-3 van de Rotterdammers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen