De Jong hoopt dat Ronaldo wél fit genoeg is bij Juventus

8 april 2019, 07:42   Bijgewerkt: 8 april 2019, 14:23

Opvallend: Frenkie de Jong hoopt dat Cristiano Ronaldo fit is woensdagavond voor de wedstrijd tegen Ajax. De middenvelder wil dat Juventus met een zo sterk mogelijk team aantreedt in Amsterdam. "Ik wil tegen de beste voetballers spelen en de beste voetballers verslaan", aldus de Ajacied over de naderende kwartfinale in de Champions League.

"Anders krijg je weer: 'Ajax won wel, maar zonder die of die'. We gaan altijd voor de grootste uitdaging en bovendien gun ik het niemand om geblesseerd te zijn", zegt hij tegenover De Telegraaf. "Ik hoop dat Ronaldo is hersteld van zijn blessure en speelt. Hij is een topspeler en waarschijnlijk is de kans dat wij winnen zonder hem groter dan met hem." Toch blijft De Jong achter zijn woorden staan.

Ronaldo raakte geblesseerd met Portugal tegen Servië aan zijn hamstring, maar is wel hard op de weg terug. De aanvaller hervatte zondag voorzichtig de groepstraining, nadat hij drie duels had gemist bij de Oude Dame. Wat De Jong betreft, is hij komende woensdag dus wel van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen